Boekhouder voor starters

Bij de opstart als zelfstandige komen er een aantal boekhoudkundige en financiële aspecten aan te pas. Onze experts zijn hiermee vertrouwd waardoor zij jou vlug op weg helpen. Wij gaan trouwens verder dan puur het cijferwerk: wij geven jou ook advies omtrent financiële en administratieve zaken.

Je eigen zaak beginnen

Wij doen de opstart

Als boekhouders kennen wij de finesses van het vak:

  • Focus u op uw product, wij doen de rest
  • Wij bepalen samen wat de beste financiële constructie is
  • Van eenmanszaak naar verschillende vennootschapsvormen
  • Enkelvoudige of dubbele boekhouding
  • Fiscaal advies

Verder dan de pure cijfertjes

Wij zijn naast cijferspecialisten ook expert in prijszettingsmodellen en kunnen jouw adviseren over jouw financieel plan of andere investeringen.

Wij adviseren jou in de haalbaarheid van je plannen. Hou je rekening met alle kosten? Welke omzet kan je verwezenlijken? Welke ondernemingsvorm is jou op het lijf geschreven? Wij kennen de weg naar sociale verzekeringsfondsen, banken, enzovoort. Dus via ons kan jij direct ook alle opstartformaliteiten laten regelen.

In een eenmanszaak is een vereenvoudigde boekhouding voldoende. In een vennootschaap is het iets complexer: het gaat dan om een dubbele boekhouding. Wij kennen alle wettelijke vereisten om hieraan te voldoen. Hierdoor krijgen wij meer inzicht om het volledige bedrijf zodat wij jouw inkomsten nog verder kunnen optimaliseren.

Zoekt u iemand om u te helpen bij uw opstart?